Στο 2ο Παιδικό Chess Rapid που διοργάνωσε ο Γ.Α.Σ. Χολαργού είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δύο αθλητές μας από το παιδικό τμήμα του συλλόγου μας, κερδίζοντας μάλιστα τις εντυπώσεις!
Συγκεκριμένα στον Β’ όμιλο του τουρνουά, ο εντεκάχρονος Κωνσταντίνος Καλογιάννης κατέκτησε την πρώτη θέση, έχοντας 5 νίκες απολογισμό. Ο νεαρός Κωνσταντίνος απέσπασε θερμές κριτικές και σημείωσε άλλη μια πρωτιά σε τουρνουά για το 2019.
Πολύ καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησε και ο οκτάχρονος αθλητής μας, Στέφανος Παντελής ο οποίος πέτυχε μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
Η ομάδα μας μετά τη διακοπή -λόγω των εορτών- των μαθημάτων σκακιού, τα οποία προσφέρει δωρεάν στα παιδιά του νησιού μας, προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς και το Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Σ.Ν Αττικής που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.
Ο Σ.Ο Ύδρας θα παρουσιαστεί φέτος πιο ενισχυμένος, καθώς στην αγωνιστική μας ομάδα, θα έχουμε τη χαρά να πλαισιωθούμε από δύο ελπιδοφόρους αθλητές και συμπαίκτες από τον χώρο του σκακιού, οι οποίοι προέρχονται από τον Πρωταθλητή της Α΄Εθνικής Ε.Ο.Α.Ο Φυσιολάτρη.

Chess Puzzle

SFbBox by psd to wordpress

     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ                     

                       elliniki skakistiki omospondia v2n

     WORLD CHESS FEDERATION F.I.D.E  
 

                         fide logo n       

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ  Ε.Σ.Σ.Ν.Α 
                                              

                   essna site n    

 

Go to top
Template by JoomlaShine