Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή σημαντικών αθλητών της χώρας μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου και για τρίτη χρονιά,το 3ο Τουρνουά Ράπιντ "ΥΔΡΑ 2019" που οργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας.

Οι σκακιστικοί αγώνες έγιναν στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων"Μιαούλεια 2019" και διεξήχθησαν σε φιλόξενη αίθουσα του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας.

Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά και τους νέους της Ύδρας που αντιμετώπισαν αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας.

Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα και χορηγία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 28 αθλητές από συλλόγους της Αττικής, της Βορείου Ελλάδος και της Πελοποννήσου καθώς και ελεύθερες συμμετοχές. Έγιναν δε, ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες παρτίδες ενώ υπήρξε έντονος συναγωνισμός μεταξύ των πρωταθλητών σκακιστών για τις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Όλοι οι σκακιστές ευχαριστημένοι από την άρτια διοργάνωση, έκλεισαν ραντεβού για το επόμενο τουρνουά, ενώ από πλευράς της διοίκησης του Σ.Ο.Ύδρας σχετικά με το τουρνουά ράπιντ της Ύδρας, στόχος είναι να αναπτυχθεί η διοργάνωση και να εδραιωθεί μεταξύ των καλύτερων αντίστοιχων τουρνουά της Ελλάδας.

Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε τελετή απονομής επάθλων και τιμητικών διακρίσεων. Υπήρξαν οικονομικά έπαθλα για τους πρώτους τέσσερις αθλητές αλλά και όμορφα δώρα από το Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος για τους άλλους νικητές.

Επίσης κατόπιν κλήρωσης μεταξύ των συμμετεχόντων, την ξύλινη σκακιέρα με τον αντίστοιχο εξοπλισμό  κέρδισε ο  Βασίλης Δημητρόπουλος.

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης σε σύντομη ομιλία του συνεχάρη όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά και τόνισε τη στήριξη του Δήμου Ύδρας σε όλες τις διοργανώσεις του Σκακιστικού Ομίλου Ύδρας. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επέδωσε τιμητική πλακέτα της φετινής διοργάνωσης των Μιαουλείων στον Πρόεδρο του Σ.Ο.Ύδρας, Γιάννη Καβαλιέρο ο οποίος με τη σειρά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, την Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΥ Κατερίνα Μαραγκού, τη Διευθύντρια του ΙΑΜΥ Ντίνα Αδαμοπούλου και το προσωπικό του Μουσείου αλλά και τους χορηγούς για την υποστήριξη του τουρνουά.

 Φωτογραφίες εδώ

Τις βραβεύσεις έκαναν: Στους τρεις πρώτους νικητές ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, στην 1η γυναίκα ο Σταμάτης Καλαφάτης ως εκπρόσωπος του ΙΑΜΥ, στον καλύτερο συμμετέχοντα αθλητή του Σ.Ο.Υδρας ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Ύδρας, Γιάννης Καβαλιέρος και στον πρώτο Κ18, ο GM Στέλιος Χαλκιάς.

Νικητές των επάθλων ανακηρύχθηκαν στη γενική κατάταξη:

1ος GM Στέλιος Χαλκιάς

2ος ΙΜ Σωτήρης Μαλικέντζος

3ος ΙΜ Σταμάτης Αρδίτης Κούρκουλος

1η γυναίκα Λίτσα Αβδούλη

1ος Κ18 Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Και καλύτερος αθλητής του Σκακιστικού Ομίλου Ύδρας στο τουρνουά, Σταύρος Ντούσκος (10η θέση Γενικής)


Διευθυντής αγώνων: Αντώνης Καλογιάννης

Επικεφαλής Διαιτητής ΙΑ: Κάραλη Τάνια

Διαιτητής ΝΑ: Κώστας Αγγελόπουλος

Διοργάνωση: Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας

Αιγίδα-χορηγία: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας

Φιλοξενία-Υποστήριξη: Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας

Χορηγοί: Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος, Cafe Isalos, Super Market Μήτσιου, Super Market Χρήστου Μπεξή

 

Πληροφορίες τουρνουά εδώ 

fonitisydras.com

 

Chess Puzzle

SFbBox by psd to wordpress

     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ                     

                       elliniki skakistiki omospondia v2n

     WORLD CHESS FEDERATION F.I.D.E  
 

                         fide logo n       

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ  Ε.Σ.Σ.Ν.Α 
                                              

                   essna site n    

 

Go to top
Template by JoomlaShine