Την Κυριακή  ο Σ.Ο Ύδρας για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος, υποδέχτηκε  την ομάδα EEAΦΑΣ Άνω  Βριλησσίων η οποία ήδη είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο και πανάξια την άνοδο της στην Α΄ τοπική. Η ομάδα μας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και εκμεταλλευόμενη την ανανεωμένη σύνθεση των αντιπάλων "χτύπησε" στα ίσα τον αγώνα. Σε όλες τις σκακιέρες έγιναν δυνατές μονομαχίες σε  μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε σε 4,5 ώρες. Για την Ύδρα τη νίκη κατέκτησε ο Γιάννης Καβαλιέρος μετά από μια καλή παρτίδα στην 6η σκακιέρα ενώ στις τρεις πρώτες  έγιναν οι πιο δυνατές μάχες. Στην πρώτη ο Αντώνης Καλογιάννης ενώ είχε πιόνι παραπάνω και κερδισμένη θέση είχε μεγάλη πίεση χρόνου, με αποτέλεσμα να χάσει το προβάδισμα του πιονιού. Εκεί ενώ η παρτίδα ήταν ισόπαλη, προσπάθησε για τη νίκη, κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατόν. Στη δεύτερη σκακιέρα ήταν η αναμέτρηση που κράτησε τον περισσότερο χρόνο. Ο Δήμητρης Κόκκος με χαμένη θέση και πιόνι πίσω, πήγε για την ισοπαλία στο τέλος, η οποία τελικά δεν ήρθε. Στην τρίτη σκακιέρα ο Κώστας Αγγελόπουλος δεν εκμεταλλεύτηκε ευκαιρία στην 13η κίνηση  (πάρσιμο πιονιού)  και να πάρει προβάδισμα, έτσι ο αντίπαλός του εκμεταλλευόμενος και την πίεση χρόνου, πήρε την πρωτοβουλία και τελικά τη νίκη.
Τελικό αποτέλεσμα : Σ.Ο ΎΔΡΑΣ- ΕΕΦΑΣ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 2-5,5 
Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας διεξήχθη  σε αίθουσα του Γυμνασίου-Λυκείου καθώς η έδρα της ομάδας στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη δεν ήταν διαθέσιμη.
 
Με την Ύδρα αγωνίστηκαν οι: Αντώνης Καλογιάννης, Δημήτρης Κόκκος, Κων/νος Αγγελόπουλος, Νικόλαος Γκιάκος, Νικόλαος Κριμητζάς, Ιωάννης Καβαλιέρος, Αθανάσιος Βλαχόπουλος, Γρηγόρης Βλαχόπουλος.

 

Στοιχεία τουρνουά

 

Chess Puzzle

SFbBox by psd to wordpress

     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ                     

                       elliniki skakistiki omospondia v2n

     WORLD CHESS FEDERATION F.I.D.E  
 

                         fide logo n       

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ  Ε.Σ.Σ.Ν.Α 
                                              

                   essna site n    

 

Go to top
Template by JoomlaShine