Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις του Σκακιστικού Ομίλου μας θα πραγματοποιούνται πλέον σε αίθουσα του φιλόξενου χώρου του Γυμνασίου-Λυκείου Ύδρας. Το αίτημα του Συλλόγου μας έγινε δεκτό από τη Σχολική Επιτροπή Παιδείας, προκειμένου να αποκτήσουν οι αθλητές μας έναν κατάλληλο προπονητικό χώρο. Εδώ να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής κ. Αριστοτέλη Καλύβα, την Διευθύντρια του Λυκείου, κα Μαρία Μαρσέλου, τον Διευθυντή του Γυμνασίου, κ. Δημήτρη Σαράντη για την άμεση και θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας. Από την πλευρά του, ο Σ.Ο Ύδρας θα είναι θετικός σε κάθε κάλεσμα όλων των σχολείων του νησιού μας για την εκπαίδευση των μαθητών, όπως αυτό στηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι προπονήσεις της ομάδας μας συνεχίζονται κάθε Σάββατο από τις 3μ.μ. έως τις 6μ.μ. Όσον αφορά στις εγγραφές αρχαρίων μπορείτε να απευθύνεστε στον Αντιπρόεδρό μας κ. Αντώνη Καλογιάννη.

Να επισημάνουμε ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ως αγωνιστική της έδρα την αίθουσα του Δήμου Ύδρας, "Μελίνα Μερκούρη".

 

Chess Puzzle

SFbBox by psd to wordpress

     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ                     

                       elliniki skakistiki omospondia v2n

     WORLD CHESS FEDERATION F.I.D.E  
 

                         fide logo n       

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ  Ε.Σ.Σ.Ν.Α 
                                              

                   essna site n    

 

Go to top
Template by JoomlaShine